Okulumuzda Öğretmenler Günü Kutlaması

25 Kasım 2015 Haberler 0 Yorum

OKUL AİLE BİRLİĞİMİZDEN ÖĞRETMENLERİMİZE SÜPRİZ KUTLAMA

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Okul Aile Birliğindeki velilerimiz kendilerinin hazırladıkları birbirinden lezzetli ikramlarla okulumuz toplantı salonunda Okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize sürpriz bir kutlama programı gerçekleştirdi.

Sıcak bir aile ortamında tebrikler ve ikramlarla gül takdim eden velilerimiz, her bir öğretmenimizi ayrı ayrı kutlayarak, verdikleri emekler ve yetiştirdikleri öğrenciler için teşekkür ettiler.

Okul idaresi de hazırlamış oldukları hediyeleri öğretmenlerimize vererek, okulumuzun başarısında öğretmen kadromuzun emeğini vurguladı. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan Okul Aile Birliğimize emekleri için teşekkür ediyoruz.

SINIF KUTLAMALARI

Öğrencilerimiz de velileriyle birlikte organize ettikleri kutlamalarla öğretmenlerimizi çok mutlu etti. Kimi sınıflar, bir akşam yemeğinde biraya gelerek öğretmenlerine sürprizler yaparken, kimi sınıflar ise getirdikleri yiyecekler ve hediyelerle sıcak bir kutlama gerçekleştirdiler.
 
BU ÖZEL GÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı İsa TAŞ ve ekibi de bu özel günde, okul müdürümüze ve öğretmenlerimize kutlama ziyaretinde bulundular. Ayrıca Kocaeli Genç Girişimciler Derneği Başkanı Bilal BOZKURT ve ekibi de ziyaretimize gelerek,  bu özel günde bizleri yalnız bırakmadılar.

Fotoğraf Galerisi 22 Fotoğraf

Yorumlar ( 0 )
Bu Habere Yorum Yapın
E-mail adresinizi yayınlanmayacaktır, * ile belirtilmiş alanlar gereklidir.*

Sitenin tüm hakları saklıdır