Tüm Okulumuz NanoClearAG ile Mikroplara Karşı Koruma Altında

09 Şubat 2016 Haberler 0 Yorum

Kış aylarıyla beraber mikroplar, virüsler ve dolayısıyla bulaşıcı hastalıklar sağlığımızı tehdit etmeye başlar.Yaşları nedeniyle bağışıklık sistemleri henüz tam olarak gelişmeyen çocuklarımız mevsimsel hastalıklara daha kolay yakalanır. Özellikle günün büyük bölümünü geçirdikleri okullarında bu hastalıkları birbirlerine bulaştırmaları kaçınılmaz hale gelir. Okul servisleri, sınıflar, kantinler, salonlar gibi öğrencilerin birlikte olduğu yaşam alanları, bakteri, mantar ve virüslerin hızla üremesine, bulaşıcı hastalıkların hızlı bir şekilde yayılmasına en uygun alanlardır.
Bu sıkıntılara son vermek amacıyla okulumuzu dünyanın en ileri teknolojisi kabul edilen ‘’Nano Teknoloji’’ ile üretilen, TC Sağlık Bakanlığı ve TSE (Türk Standartları Enstitüsü) onaylı, çevre dostu, mucizevî bir antibakteriyel dezenfektan olan ‘’NanoClearAG’’ile  dezenfekte ettirdik.

* Nano gümüş herhangi bir maddenin yüzeyinde kaplı olduğunda, yüzey alanı birkaç milyon kat artarak, çok güçlü antibakteriyel etki sağlar. Mutasyona uğramış veya uğramamış, bilinen 650 patojeni çok kısa bir sürede öldürdüğü raporlanan nano gümüş, bu nedenle tıp çevrelerinde doğal antibiyotik olarak nitelendirilmektedir.

* Nano gümüş, virüs ve bakterilerin metabolizmalarını bozduğundan, herhangi bir savunma ve bağışıklık sistemi geliştirme imkânları bulunmamaktadır.

* NanoClearAG, çok güçlü antibakteriyel etkisi ile bakterileri öldürerek virüslerin bulaşmasına engel olur. (kızamık, grip, boğmaca, menenjit, kabakulak, zatürre, zona gibi...)

* Çevre şartlarına ve silinme sayısına göre, yaklaşık 3 ay etkisini koruyabilir.

*Özel formülü sayesinde, adeta bir mikro organizma mıknatısı etkisi yaratarak, civarda ve havada asılı kalan mikro organizmaları, küf sporlarını da kendine çekip yok eder. Bu, diğer hijyen ürünlerinde rastlanmayan benzersiz bir özelliktir.

* NanoClearAG, alkol, amonyak, antibiyotik ve triklozan veya başka bir kimyasal içermez. İnsan sağlığına, hayvanlara ve bitkilere zarar vermediği, alerji yaratmadığı belgelenmiştir.

Fotoğraf Galerisi 12 Fotoğraf

Yorumlar ( 0 )
Bu Habere Yorum Yapın
E-mail adresinizi yayınlanmayacaktır, * ile belirtilmiş alanlar gereklidir.*

Sitenin tüm hakları saklıdır