Geleneksel Sanat Gecemiz

02 Mayıs 2016 Haberler 0 Yorum

Özel Körfezim Eğitim Kurumları her sene geleneksel hale getirdiği “Sanat Gecesi”ni Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde ihtişamlı bir şekilde gerçekleştirdi.

Açılış, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra okul müdürümüz Azmi Cihat HATİPOĞLU’nun açılış konuşmasının ardından öğrencilerin hazırladıkları grease müzikali,solo şarkı performansı,potbori halk oyunları gösterisi,şiir dinletisi, işaret dili ile söylenen ateş böceğim şarkısı, Artvin yöresi halk oyunu gösterisi, geleneksel Türk tiyatrosu oyunumuz kavuklu ve pişekar,bale,paten,jimnastik,kurdela ve step gösterilerinin arkasından Gül ÖZGÜNER ALTIN Orkestrası müzik dinletisi ile gece görkemli bir şölene imza attı.

Gösterilerin ardından geceye katılan protokol konukları kuruculara ve emeği geçen öğretmenlere onur plaketlerini takdim ettiler. Program sonrasında izleyiciler, öğrencilerin hazırladıkları resim ve proje sergisini gezdiler.

Katılımın yoğun olduğu  şölende Okul müdürümüz Azmi Cihat HATİPOĞLU, geceye katılan herkese teşekkürlerini sunarken, Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nın akademik başarılarının yanısıra spor,kültür ve sanatta olan başarılarını ve verdikleri değeri birkez daha vurguladı.

Fotoğraf Galerisi 47 Fotoğraf

Yorumlar ( 0 )
Bu Habere Yorum Yapın
E-mail adresinizi yayınlanmayacaktır, * ile belirtilmiş alanlar gereklidir.*

Sitenin tüm hakları saklıdır